Spectacole de Teatru

Asta-I ultima Data 

Se joacă la: Alandala
Autor: Neil Simon
Distribuție: Magda Dimitrescu, Andrei Redinciuc
Regie: Adrian Bradu
Preț bilete: 15 lei

578161_636437866413803_1666587566_n

 

DECLICK

declick_1

Declick vorbeşte despre “intimitatea împărţită într-o noapte cu un partener aproape necunoscut… Este povestea a doi tineri care in urma unei aventuri de o noapte ajung sa formeze un cuplu. Nepotrivirea lor evidenta ii face sa spere ca-si vor recapata libertatea, dar nici unul nu are curaj sa o ceara.
Un bărbat şi o femeie care s-au apropiat foarte uşor, dar care nu au forţa să recunoască dorinţa de a nu continua. O tensiune a orgoliului, a întâmplărilor anterioare a căror amintire revine.”
Asistam astfel la patru scene încărcate de toate aromele unei relații: nașterea ei, speranta ei,
letargia ei, moartea ei…in ordine inversa. Si ne amuzam vazand ca doi oameni, asa ca noi, captivi
intr-o relatie fara viitor pot privi declicul în față. Declicul e mereu acolo si asteapta momentul potrivit
pentru a desface legatura mecanica dintre ei, dar nu inainte de a le pune rabdarea la incercare.
O piesă de teatru care-ţi arată că timpul face minuni

Autor: Alexandru Unguru
Distribuție: Rareș Lucaci, Antonia Ionescu
Regie: Alexandru Unguru
Preț bilete:

TREI in UNUGalerie Foto Facebook

trei in unu.jpg

Un bărbat și trei femei… Trei femei și un om de afaceri… Un club de tenis și casa amantei. Băutură, oglinzi, sărutări ca-n filme și măști…”
Toată viața căutăm ceva care să ne facă fericiți: jobul perfect, persoana perfectă, prietenii perfecți ș.a.m.d. De fapt, ne căutăm pe noi înșine, iar reflexia noastră o vedem în alte persoane, ca într-o oglindă. Ai fost vreodată într-un triunghi amoros? Dar într-un pătrat? Vino să vezi cum este să te învârți în cerc într-o comedie spumoasă cu accente filozofice, desfășurată într-un spațiu perfect dreptunghiular.

CINE IUBESTE ?

Cine iubește?

Distribuție: Valentin Paraschivu, Carmen Magdalena Sascău, Danni Ionescu, Altan Safta-Zecheria, Mihai Hurduc,Daniel Vișan, Cristi Constantinescu
Regie: Liliana Cîmpeanu

La început a fost …dulapul. Sau nu? La început a fost El. Sau Ea? Nu. De fapt, au fost El și Ea. Și apoi… ei
și-au cumpărat mobilă și a mai venit un alt El, apoi un alt El …și au fost atât de mulți El și Ea, încât dulapul s-a blocat și a fost nevoie de un Instalator să-i … elibereze.
El și Ea se iubesc. El și Ea se ceartă. El și Ea se înșală reciproc. Ei doi râd împreună. Doi amanți ai ei locuiesc temporar în… dulap și vânează molii, iar al treilea repară… instalații cu … vaselină. Amantele lui prezintă moda nud în patul conjugal. El și Ea se mint reciproc și își spun vorbe grele printre zâmbete și glume. El și Ea se mai iubesc? El și Ea se urăsc la fel de mult pe cât s-au iubit la început. Cât se mai pot certa? Cât se mai pot înșela? Până unde poate ajunge relația lor? Când întrebările lor se termină, începe amuzamentul nostru.
Dacă vreți să aflați care sunt căile de ieșire din minciună, veniți să vedeți spectacolul ”Cine iubește ?”

CERERE IN CASATORIE

Cerere în căsătorie

Autor: A. P. Cehov
Distribuție: Andrei Vasilescu, Andra Iulia Stoicescu, Mihai Căpățână
Regie: Cristi Toma

Cu o temă veșnic actuală, situația surprinsă în piesa de teatru “Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov este una plină de ironie, umor, emoție, cu un puternic spirit rusesc și libertate totală de exprimare a celor trei personaje: tatăl, fiica și pretendentul acesteia.

Oare cine va câștiga supremația în marea luptă pentru dreptate, pământ și iubire? Vă propunem ca printr-o porție zdravănă de râs alături de Compania de Teatru Cristi Toma, să descoperiți ce valorează mai mult și ce aleg în final personajele noastre: onoarea, interesul, dragostea, puterea sau adevărul?

Scuzați, pardon, m-am răzgândit

Scuzați, pardon, m-am răzgândit

Se joacă la: Music Club, Teatrul Roșu, Alandala
Distribuție: Luminiţa Bucur, Oleg Apostol
Regie: Marina Malaia

Frumuseţea s-a născut la ţară, se vede asta prin ochii Maricicăi, o fată simplă din Oltenia, venită la
Bucureşti să se facă actriţă.
Piesa este o lecţie plină de umor şi sinceritate pe care personajele noastre Maricica şi Pictorul o
exersează cu curaj în faţa mulţimii de necunoscuţi.
Ea este o incursiune în pitorescul vieţii la ţară şi un îndemn la a deveni unici, a iubi viaţa şi omul drag, a lupta pentru ceva ce simţim, lucruri deşi fireşti atât de greu de înfăptuit în haosul zilelor noastre.
O provocare de a ne redescoperi.

Portrete

Se joacă la: Alandala
Distribuție: Lavinia Alexandru, Sebastian Ghiţă, Antonio Tadeus Mincă, Viorela Diac
Regie: Antonio Tadeus Mincă

Un spectacol marca Impro’Velocity
Vă plimbaţi zilnic prin oraş. Treceţi mereu pe aceleaşi străzi. Vă treziţi şi vă îndreptaţi spre o ţintă precisă. Niciodată nu întoarceţi privirea în dreapta sau în stânga. Niciodată nu zăboviţi cu privirea asupra detaliilor din jur. V-aţi gândit vreodată că, poate, dacă v-aţi desprinde ochii de dalele trotuarului aţi descoperi lumea? Nu trăim singuri.

Religia e un produs uman. Bigotismul şi falşii mântuitori sunt peste tot. Crucea lui Hristos e distrusă pe zi ce trece de perversitatea celor din jur. Ca să scăpăm, trebuie să fugim de viaţă, într-un han părăsit de Dumnezeu.

Dragostea la prima vedere e greu de găsit. Dragostea la prima vedere e şi mai greu de păstrat. Să te-ndrăgosteşti e lucru mare. Iubirea e un joc, pe care doi copii îl joacă de-a lungul vieţii. Iubiţi, zâmbiţi şi aplaudaţi dragostea.
Sunt doar frânturi, mici cioburi de portrete urbane pe care le puteţi admira într-o frumoasă oglindă teatrală.

Pariuri pierdute

Se joacă la: Teatrul Roșu, Alandala
Distribuție: Cristi Constantinescu, Altan Safta-Zecheria, Andrei Vasilescu
Regie: Cristi Toma

Ce se întâmplă când trei prieteni pun un pariu? O comedie spumoasă, cu multe schimbări de situație, în care nu se știe pâna la final cine va fi câștigătorul. Dar ce se întâmplă când n-avem niciun câștigător? Trei vieți…trei trădări…trei prietenii destrămate… Atunci când drama și comedia se îmbină cu succes, poți să ajungi să râzi cu lacrimi…la propriu. Vă invităm la spectacol! (Pariu că o să vă placă?)

Mai multe despre piesele care au avut loc in Alandala aici:

http://www.teatral.ro/teatru/alandala