Alandala e acel loc colorat de care ai nevoie când vrei să ieși să bei o cafea aromată sau o bere rece și vrei să fugi de centrul aglomerat și sufocant.

Alandala a apărut ca o inițiativă de a aduce laolaltă oameni cu idei și creativitate care să se întâlnească aici și să creeze împreună.

Susținem și  promovăm  proiecte culturale și activități artistice de tot felul: concerte, proiecții, spectacole de teatru, impovizație de teatru, spectacole de coregrafie, performace,  recitaluri de poezie, expoziții de pictură, fotografie,  ateliere de modelaj, de film, de pictură, atelier origami,ateliere și spectacole de jonglat, seminarii, concerte, seri tematice etc. (etc. e invitația noastră de a ne scrie despre proiecte faine). Oferim spațiu de creație pentru proiecte culturale.

Alandala e o casă colorată, un loc de joacă pentru oameni mari, de aceea o să găsești la noi, în permanență, instrumente cu care să pictezi, să modelezi, să jonglezi. Avem o mulțime de jocuri de la nostalgicul remi până la strategicele boardgames-uri.

Încurajăm arta, bunul simț, inventivitatea, creativitatea, ideile bune  fie că vin din partea artiștilor profesioniști, semi-profesioniști sau amatori. Alandala nu înseamnă pentru noi lipsă de restricții, de convenții, care permite creativitatea în formă liberă.

Ne găsești pe strada A(i)urel Vlaicu la numărul 70 în fiecare zi .

Te ținem la curent cu evenimentele noastre pe facebook (https://www.facebook.com/AlandalaCafe)

Dacă îți place la noi și vrei să aduci aici un proiect ne poți scrie, fără teamă, alandala sau oficial, profesionist sau neprofesionist, pe alandala.cafe@gmail.com

Dacă vrei să ne suni îndrăznește să formezi 0720 326 925.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s